Indien U deze melding niet kunt lezen, klik op deze link.
News Flash 1705

1 maart 2017

 
!!!   NIEUW   !!!
Grafiprint COMFORT film AE38C

Grafityp heeft het genoegen U een NIEUWE, REVOLUTIONAIRE gegoten print film voor te stellen : GRAFIPRINT AE38C.

Daarbij staat "AE" in de benaming voor AIR ESCAPE, en "C" voor "COMFORT" ! Met deze Grafiprint comfort film zet Grafityp een enorme stap vooruit, en wordt het wrappen van voertuigen een stuk sneller en gemakkelijker. Graag zetten wij de eigenschappen van de film even op een rijtje :

AIR ESCAPE LIJM
Net als onze Grafiprint AE38P is de nieuwe Grafiprint comfort film AE38C voorzien van een lijmlaag met luchtkanaaltjes, die een snelle en bubbelvrije aanbrenging toelaat.

TIJDBESPAREND - Aangenaam, snel en makkelijk door verhoogde slideability
De Grafiprint comfort film AE38C heeft een veel lagere aanvangskleefkracht. Hierdoor kleeft de film niet onmiddellijk op het oppervlak, waardoor hij gemakkelijk nog verschoven en/of gerepositioneerd kan worden. De kleefkracht wordt pas bereikt na het effectief aandrukken van de film, wat het werken met deze film bijzonder comfortabel maakt. Daarom hebben wij hem dan ook bewust de beschrijving COMFORT meegegeven !

CLEAN REMOVAL
De film kan gemakkelijk verwijderd worden, zonder lijmresten op de ondergrond achter te laten.

UITSTEKENDE PRINTKWALITEIT
Uiteraard blijft de uitstekende printkwaliteit, zoals wij die kennen met de andere Grafiprint print media, ook met deze nieuwe versie behouden.Voor meer informatie over de nieuwe Grafiprint film AE38C, consulteer onze website www.grafityp.com, of neem contact op met onze export-afdeling (export@grafityp.com).Grafityp Selfadhesive Products nv - Centrum Zuid 1539 - 3530 Houthalen (Belgium)
www.grafityp.com
Vragen of opmerkingen? Stuur een E-mail naar sales@grafityp.com of bel ons op het nummer +32-(0)11-600.850